.

1 2 3

sobota, 29 grudnia 2012

Serce na talerzu

napisane przez Agnieszka o godzinie 20:28 5 Komentarzy

A dokładniej aż cztery serca. Takie ostatnio śniadanie życzy sobie Oliwier co rano.



Wystarczy kromka chleba (u nas własnego wypieku), jajko, masło ogórki, ketchup(również wyrób własny), sól i pieprz do smaku oraz foremka w kształcie serca.


W kromce chleba wycinamy kształt serca foremką.

Chleb obsmażamy na maśle a w otwór wbijamy jajko. Obsmażamy z dwóch stron. Podajemy z plasterkami ogórka ułożonymi w serce oraz sercem z ketchupu.

Pycha !



5 komentarzy :

  1. świetny pomysł, na pewno wykorzystam

    OdpowiedzUsuń
  2. Jutro zrobie takie Amelce. Juz widze jak sie bedzie cieszyla :)

    OdpowiedzUsuń
  3. jak przewrocic kanapke zeby jajko sie nie rozlalo?
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

shareThis